Καινούργιο μικρό ή μικρομεσαίο μεταχειρισμένο;

Καινούργιο μικρό ή μικρομεσαίο μεταχειρισμένο;
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (4/1/2010)
Ξανθιές ή μελαχρινές; Σαντορίνη ή Μύκονος; Βουνό ή θάλασσα; H ζωή είναι γεμάτη διλήμματα. Στο μυαλό του αγοραστή αυτοκινήτου με περιορισμένο προϋπολογισμό, υπάρχει ακόμη ένα: μικρό “του κουτιού” ή μεταχειρισμένο μικρομεσαίο, σε παραπλήσια τιμή; Το Auto Τρίτη ρίχνει φως στο μυστήριο
Μελλοντικά Audi Μελλοντικά Audi
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (4/1/2010)
Μία από τις εταιρείες που φαίνεται πολύ λίγο -ίσως και καθόλου- επηρεασμένη από την τρέχουσα άσχημη οικονομική συγκυρία είναι η Audi. Η γερμανική φίρμα ετοιμάζει ούτε λίγο ούτε πολύ 15 νέα μοντέλα για το άμεσο αλλά και μακρινό μέλλον, τα 8 από τα οποία αποτελούν επένδυση σε εντελώς νέες γι αυτήν κατηγορίες.
Μελλοντικά Audi Οδηγούμε το ανανεωμένο Mazda CX-7
ΟΔΗΓΟΥΜΕ: (4/1/2010)
Μετά από δύο χρόνια παρουσίας, το Mazda CX-7 δέχεται τις απαραίτητες επεμβάσεις και γίνεται ακόμη πιο δυναμικό, ενώ είναι διαθέσιμο πλέον και το υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο πετρελαίου των 2,2 λίτρων. Το ιαπωνικό SUV είναι ιδιαίτερα σταθερό και ευχάριστο στο δρόμο.
Η νέα διορία για την πώληση της Saab είναι η 7η Ιανουαρίου Νέα διορία για τη Saab
ΔΙΕΘΝΗ: (4/1/2010)
Η περίπτωση πώλησης της Saab φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Η GM που είχε ορίσει ότι κάθε ολοκληρωμένη προσφορά θα πρέπει να έχει τελειώσει έως τις 31 του Δεκέμβρη, φαίνεται ότι δίνει νέα περιθώρια, ενώ κάποιες γραμμές παραγωγής θα λειτουργήσουν ξανά.
Το concept της φωτογραφίας ονομάζεται Hummer HB και έρχεται από τη Ρουμανία    Εντυπωσιακό concept για τη Hummer
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ: (4/1/2010)
Το εντυπωσιακό concept που βλέπετε στη φωτογραφία δεν είναι επίσημο και κανείς δεν ξέρει αν ποτέ θα δει το φως της παραγωγής. Πρόκειται για μια πρόταση νεαρού σχεδιαστή από τη Ρουμανία, με πολλά μοντέρνα τεχνολογικά στοιχεία αλλά και αστείρευτο το γονίδιο της Hummer.
Το εντυπωσιακό HSV-010 της Honda στην πίστα της Suzuka Ο διάδοχος του… Honda NSX;
ΔΙΕΘΝΗ: (4/1/2010)
Πρόκειται για ένα σκληροπυρηνικό μοντέλο, που αρχικά θα το δούμε σε αγωνιστική μορφή, όμως δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το αν θα το δούμε και στο δρόμο. Το αυτοκίνητο θα ντεμπουτάρει το Μάιο σε αγωνιστικό περιβάλλον, ενώ αυτό θα γίνει με τέσσερις συμμετοχές.
Δεύτερο νέο σύστημα βαθμολόγησης... Δεύτερο νέο σύστημα βαθμολόγησης…
F1: (4/1/2010)
Το νέο σύστημα βαθμολόγησης της Formula 1 ενδέχεται να αλλάξει και πάλι σύμφωνα με δηλώσεις του αγωνιστικού διευθυντή της Ferrari Stefano Domenicali στην ιταλική εφημερίδα La Stampa. Η FIA έχει στα συρτάρια της μία πρόταση που πριμοδοτεί με βαθμούς την pole position και τον ταχύτερο γύρο.
Νεκρή γυναίκα στο Rally Dakar Νεκρή γυναίκα στο Rally Dakar
ΔΙΕΘΝΕΙΣ: (4/1/2010)
Μόλις στην πρώτη ειδική διαδρομή του Rally Dakar, έχασε τη ζωή της μία 28χρονη γυναίκα θεατής. Το αγωνιστικό όχημα «Desert Warrior» με οδηγό το Γερμανό οδηγό Mirco Schultis έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το θάνατο της νεαρής γυναικάς και τον τραυματισμό αρκετών ακόμα θεατών.
Φροντίστε το εσωτερικό σας... Φροντίστε το εσωτερικό σας…
ΠΡΟΪΟΝΤΑ: (4/1/2010)
Ειδική αλοιφή σε σπρέι για την φροντίδα διαφόρων επιφανειών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου Ιδανική φόρμουλα για να καθαρίζει και να δίνει λάμψη σε δερμάτινες, πλαστικές και από βινύλιο επιφάνειες. H Leather & Vinyl Restorer έχει γρήγορη εφαρμογή και αναζωογονεί τις επιφάνειες στο φυσικό τους χρώμα.
Προσφορές έως 1.890€ για το BT-50 Προσφορές έως 1.890€ για το BT-50
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: (4/1/2010)
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mazda ανακοίνωσε πως μέχρι και το τέλος του Ιανουαρίου του 2010, το δημοφιλές ελαφρύ ημιφορτηγό της Ιαπωνικής εταιρείας, το BT-50, προσφέρεται με έκπτωση που κυμαίνεται από τα 130€- 1.890€ καθώς και ευέλικτη χρηματοδότησης με μηδενική προκαταβολή.
Volvo Trucks: Νέα πλατφόρμα δοκιμών Volvo Trucks: Νέα πλατφόρμα δοκιμών
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: (4/1/2010)
Η Volvo Trucks παρουσίασε την νέα πλατφόρμα δοκιμών για τους άξονες όλων των τύπων των βαρέων οχημάτων της, η οποία είναι σε θέση να προσομοιώσει τις καταπονήσεις που δέχεται ένα φορτηγό καθ’ όλη την διάρκεια ζωής του, μέσα σε διάστημα μόλις 6- 10 εβδομάδων.
Φωτογραφία από το δημοσίευμα του ιταλικού περιοδικού Quattroroute Υβριδική… Ferrari!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (30/12/2009)
Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού περιοδικού Quattroroute, στη Γενεύη αναμένεται να παρουσιάσει η Ferrari ένα νέο υβριδικό μοντέλο, το οποίο θα βασίζεται πάνω στην 599 GTB και θα διαθέτει τόσο ηλεκτροκινητήρα όσο και σύστημα ανάκτησης ενέργειας KERS δανεισμένο από την Formula 1.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *